Tulák

Tulák

Anotace: ...

Klobouk u nohou,
jizvy po těle,
ruce omšelé,
s písní a kytarou.
Zlomený hlas,
ztracené srdce,
už neléčí ani čas,
i voda už chutná trpce.
Tísíc adres,
ani jedna stálá,
Jako sportovec měním dres,
štěstěna se ani neusmála,
Jsem tulák,
bloudící mezi hvězdami,
jsem tulák,
únavou zdoláný.
Autor contionor, 03.03.2010
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí