Anděl

Anděl

Anotace: Křídla letí jako pírko, nesmí potkam ostrý vzduch.....

Přileť zpátky anděli!
Ale ne až v pondělí!
Chtěl bych ještě jednou na zem!
Opravdu já nejsem blázen!

Díky tobě Anděli,bude zas to pondělí!
Vzal si mne pod ochranná křídla.
Jsem ti dlužen celý život!
Dnes je zpověd to je důvod!

Jdou ze mne jen svatá slova!
Díky tobě!Koukáš z hora.
Mohl už jsem koukat z nebe!
Naštěstí jsem potkal TEBE!

Je to zpátky, je to hned.
Opět se mě točí svět!
Točí se mne ze tvých očí!
Co život můj roztočí.

Přileť zpátky Anděli!!!
Ať už je to Pondělí!!
S láskou tobě Anděli.
Budu čekat Pondělí!!!
Autor Miroslav Deadhead, 09.03.2010
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí