Laň

Laň

Anotace: Bůhví,co se v obsahu všechno skrývá

Zasáhl krásnou laň svojí kuší.
V lese,kde ho jen ptačí hlas ruší.
Miluje lov,však žal ho dnes svírá.
Když pohlédne na krásu,která tu zmírá.
Kouká,jak její krev barví okolní sníh.
Po tváři padá slza,přešel ho smích.
Seskočí z koně a pohladí mrtvou laň.
Bolí ho srdce,má od krve dlaň.
Nechutný vrah!
Autor Rootness, 19.03.2010
Přečteno 254x
Tipy 6
Poslední tipující: Eru Alonnar, zelená víla, Isquieasuus, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí