Rendy

Rendy

Anotace: Je mi tak strašně smutno..

Sedím tu a chce se mi řvát..
že v mém srdci zůstaneš napořád.
Koukáš snad na mě z koňského nebe...
Tys byla mou součástí..já kouskem tebe

Nesla ses po loukách s ladností laní.
Vzpomínám,jak jsem tě hladila dlaní.
Pořád vidím tvé černé srsti lesk.
Zas je mi do breku,chytá mě stesk.
Vzpomínám na tvé oči z plyše...
pláču tu tiše.
NEZAPOMENU!!!!
Autor Rootness, 22.03.2010
Přečteno 247x
Tipy 11
Poslední tipující: wendy.poezie, Eru Alonnar, Miroslav Možný, janewe, Isquieasuus, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí