Danajský dar

Danajský dar

Mám v rukách vzácný dar
a nevím, co s ním.
Sám Ďábel mi ho dal,
prý přivede mě ke štěstí.

Mám v rukou tmavou krabičku.
Povídal mi Ďábel:
Otetvři ji trošičku.
Vše vypadne na Zem.

Otevřela jsem tajemnou schránku
a vystavila jsem svou tvář
studenému,šedivému vánku.

V dálce zaburácel hrom, oblohu proťal blesk.
Mně pohltila temná zář
a má Duše temná, sama odlétla do nebes.
Autor kuskus pruhovaná, 08.04.2010
Přečteno 305x
Tipy 18
Poslední tipující: padající do neznáma, nejsembásník, CORONATION, Zasr. romantik, Psavec, Květka Š., Boudicca, modrá..., Mbonita, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ale poklad máš v sobě!

08.04.2010 10:20:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí