Sonet o Malé Duši

Sonet o Malé Duši

Malá tenmná Duše
truchlí a pláče.
Ztratila se přece,
přes kamení a bahno skáče.

Malá tenmná Duše
bloudí a cestu hledá.
Naději má ještě,
jenže sílu už nemá.

Tak zastaví se uprostřed hor,
vidí vrcholy plné sněhu
a dlouhé cesty bez závor.

Vydá se tedy ta Malá Dušička
po cestě, hledat něhu
a najde malého Andělíčka


................................
na druhém břehu
Autor kuskus pruhovaná, 09.04.2010
Přečteno 324x
Tipy 22
Poslední tipující: Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, modrá..., Mbonita, labuť, Zasr. romantik, padající do neznáma, Hazentla, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsané...Líbivě smutné.
ST.

09.04.2010 11:12:00 | Květka Š.

Dušičko-posílám Ti sluníčko
na bolavé srdíčko
-usměj se maličko-na Culíka:-)

09.04.2010 10:37:00 | CULIKATÁ

Drž se, Dušičko :)

09.04.2010 10:12:00 | BARBYE

Teň mám JÁ smuteční náladu,
tak Ty už konečně najdi dobrou náladu...

09.04.2010 10:09:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí