Malichernosti

Malichernosti

Anotace: ,,Marnost nad marnost a vše je marnost."

Malichernosti
kolem mě
slova
zhlížím němě
na tvá ramena
vždyť ta slova nejdou ti k srsti
ale co na tom komu záleží
na potrhaném motýlu
jež daleko a stěží
poběží vstříc pahýlu
který zůstal z našich srdcí
zapalte miliony svící
a položte nás do měkké hlíny
z kukel se přeci vždycky vyklubou motýly…
Autor Demotivovná Dezorientace, 30.04.2010
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: pamp_elka, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí