Křehká

Křehká

Zlehýnka jsem se tě dotkla
a ty ses rozpustil.
Po mých prstech stéká
mých srdcí němý vzdech…
tys jen půvab byl
a já hledám útěchu ve slovech.
-nevyřčených-
Za tisíc slov teď vydá můj dech...

Hluk nevadí mi.
Jen ať všichni slaví!
Ať se veselí.
Kdyby se mohl vesmír zastavit
bylo by to v tu chvíli
a u stolu s židličkami
navždy můj zrak by spočinul…

Zlehýnka jsem se tě dotkla
a ty ses rozpustil
na tisíc nevyslovených slov
na tisíc pohledů
na nekonečno vzdechů…
Po mých tvářích ztéká
mých srdcí hořký vzdech.
Tys vždy její byl
a já hledám pravdu v…sobě?
Autor Demotivovná Dezorientace, 30.04.2010
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kéž ji brzy najdeš... I kdyz je to obcas beh a dlouhou trat

01.05.2010 17:39:00 | Caracol

Pěkné..

30.04.2010 17:32:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí