Všechno je jinak

Všechno je jinak

Anotace: A nebo ne?

V úsměvu skrývám slzy,
pohlazení mě tak bolí.
Vím, že bude konec brzy.

Zatímco tady důstojně mlčím,
uvnitř má duše hlasitě křičí.
Pro změnu práškem se utiším.

Vidíš, radost všude rozdávám,
ač smutek mi je přítelem.
Jak teď puzzle života poskládám?

Říkám, že to je teprve začátek,
přitom konečná je za rohem.
Jde nějak vrátit čas nazpátek?

Řeknu „a“, „b“ skryji,
„c“ spolku a „d“ neexistuje.
Se životem se teď biji.

Je to takové a onaké
a přesto je všechno jinak…
Autor Wyrda, 30.04.2010
Přečteno 389x
Tipy 7
Poslední tipující: Flow Calipso, Javavia, enigman, malá slečna, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí