Řekla bys mi

Řekla bys mi

Anotace: Tohle by mi řekla, na mou předchozí...

Nezáviď mi, věř, není o co stát,
ani já nebudu krásná víla napořád,
ty jsi to hloupoučké mládí,
co teprve boj se sebou si svádí,
tebe čeká život, děti,
dřív než mrkneš, to to letí,
až ty budeš za vodama,
já můžu být třeba taky sama...

Však i já tobě můžu závidět,
jsi ty malá, co má svůj svět,
žádný dospělých starosti temný,
co naplňují mé dny,
řešíš, zda ti úsměv dám,
věř mi, nad tím nehloubám,
bytostí jsi přejemnou,
proč stydíš se přede mnou?

Kámošky být nemůžem,
nejde splnit ten tvůj sen,
smiř se s tím, maličká, smiř,
jsi vysoko, nemiř už víš,
zda ráda mám tě, sama vědět máš,
gesty se co chvíli mě vyptáváš,
kašli na úvahy o ctnostech,
ty akorát nám berou dech,
mám přednosti své – a ty též,
jsi navíc mladá, můžeš, běž...

Autor genca, 04.05.2010
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná,líbí.

05.05.2010 06:50:00 | CULIKATÁ

moc hezké :)

04.05.2010 22:09:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí