Proč?

Proč?

Anotace: Kolik času budu muset věnovat něčemu co neexistuje a plakat pro to co nikdy neobejmu...?

Nejsem sen, nejsem noc,
jsem jen stín, jsem najednou neviditelná a proč?
Zas jedno listí spadá dolů z koruny stromu,
a něco tam chybí.
Vypařila se z mýho života radost, najednou
měla jsem štěstí v náručí jen chvíli!

Možná se vzbudím a budu vědět, že to není realita,
půjdu cestou do bezpečí za nic netušící láskou.
Možná se vzbudím a budu vědět, že jdu do jiného světa,
půjdu cestou kudy jsem útíkala jako malá holka za tou barevnou krásou.

Tolik let a já stále dýchám,
ale není to doopravdy...proč ne?
Autor Cherryberrygirl, 06.05.2010
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: bird225, malá slečna, Maranatha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí