Nikdy

Nikdy

Toužíme po lásce,
ale nesnažíme se o ni.
Jsme jak dva nerozlučné světy
samotně bloudíce,
co náhle oněměly,
jen co se letmo uviděly.
Naše oči navštívily navzájem své touhy
a naše rty se nikdy nedohodly na tom
proč pod očima mám kruhy a tmavé šmouhy
a ty se nikdy nestydíš za to…
Autor Demotivovná Dezorientace, 08.05.2010
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Javavia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí