Má sebelítost vs. Jejich zklamání

Má sebelítost vs. Jejich zklamání

Anotace: každý si v ní něco najděte....

Pro smutek všech zemí
Neměla bych cítit svůj
Jenže i když všichni trpí
Já necítím stud

Za to že se utápím
V sebelítosti a strádání
Doufám, že čas ukrátím
Než způsobím to zklamání

Znám ten pocit ublížený
A jak sama ublížiti mám
Když vím, co v tu chvíli uvidím
Jak jen se přestat smát

Hysterie ve smíchu
Bere všechen vtip
A přitom smích je nemístný
Jenže já už nemám tip

Na to co je správné
Jenže co když, to co správné pro ně jest
Špatné pro mě je

Takže poraď mi, mám způsobit bolest
nebo čekat, až oni řeknou:
padá opona a s ní je tu KONEC
Autor Anye, 20.05.2010
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozárka, hypertenze, Dreamer, Zorenka Ježková, Agniezka, v.hercik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké verše

08.09.2010 13:50:00 | hypertenze

děkuji :)

07.09.2010 14:44:00 | Anye

Tahle je pěkná, divím se, že nemá víc tipů. Za mě ST

07.09.2010 14:19:00 | Dreamer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí