Sám si neodpovím

Sám si neodpovím

Anotace: Pro tebe HE

Proč vadí ti má pochvala díla tvého?
Proč jsi plna nenávisti vůči mně?
Copak prožila sis se mnou tak zlého?
Proč nedokážeme si promluvit skromně?

Kde se stal ten zatracený zlom?
Proč tak vysoký je kolem onen plot?
Jak roste náš společný a krásný strom?
Kdybys mohla, ukončila bys mi život?

A ty říkáš mi jen:
"Nech mě být. Je to tak těžké?"
Zemřel můj sen,
což bylo pro tebe tak lehké!

A jistě to má jest vina...
Autor RešHeNúnHe, 21.05.2010
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč měl bych chtíti zpět
život tvého otroctví?
Mě vyhovuje onen nový svět,
o němž nemluvilo proroctví.
Proč však komunikace nám vázne
poté, co není jenž mohlo být?
Na další slova energie slábne,
a oba nadále budeme žít.

21.05.2010 21:07:00 | RešHeNúnHe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí