Počkal jsi na dně

Počkal jsi na dně

Anotace: ...než za tebou příjdu. Zase ty drogy...

Držím tě za ruku
a nepustím
držím jen stín
kam jsi odešel?

Hledám tě
bojím se tmy
hledám naše sny
rozpadly se v prach.

Tak jako my
už nejsme skuteční
koncert smuteční
v uších zněl.

Osud roztrhal
nám žíly
ticho sílí
máš taky strach?

Ulička slepá
a není návratu
počítám útratu
nemám nic.

Plazíš se dál
mraky skrz,
třpytem slz
osvícena cesta tvá.

Dochází dech
do bláta klekám
před smrtkou smekám
chci ti běžet vstříc.

Jsi u konce tunelu
a světlo není,
co se změní
když příjdu já?

Teď ve tvém objetí
klidně usínám
pořád vzpomínám
na věci cos říkal,
kdyžs před problémy neutíkal.
Na plány, co jsme spřádali
i v dobách, kdy jsme strádali
- na každý cíl
my měli dost sil -
Oni byli proti nám,
tys na všechno zůstal sám.
Přestal jsi se smát,
tvé srdce protnul chlad.
O moji pomoc jsi nestál,
tak jsem se taky snažit přestal.

Odkvetly verše
a životy uvadají,
zbytky lidství dopadají
na sivou líc.
Autor Mareritt, 22.05.2010
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Alien.v.v.s., RešHeNúnHe, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji :)

A myslím že může, protože (ač mi to asi věřit nebudete...:D) já zkušeností s drogama taky moc nemám. S tvrdýma žádné ;).

23.05.2010 12:54:00 | Mareritt

Může to pochopit i ten kdo s drogami zkušenosti nemá? Jistě ve svých představách, ale nikdy né naplno.

23.05.2010 12:46:00 | RešHeNúnHe

ST - nádherné verše plné smutku a bolesti...

23.05.2010 10:37:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí