Hadrová panenka

Hadrová panenka

Anotace: ...o malé holčičce...

Maličká holčička v rohu se svíjí
ruce má od krve
život jí míjí.
Kletba zlá křehoučké kostí jí drtí
děvčátko umírá pod hrozbou smrti.

Panenka hadrová očka svá zavírá
nemyslí na zítřek
už se jen usmívá.
Autor DarkMuse, 22.05.2010
Přečteno 308x
Tipy 16
Poslední tipující: Psavec, RešHeNúnHe, kleopatra.sedma, Kubino 2, CULIKATÁ, Kajaro, Mareritt, Házté, al-pacino, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí