Kdo ví?

Kdo ví?

Zvláštní, jak lidé touží po tom,
co nemůžou nikdy mít
a řasy těžknou, jak měsíční svit
ozáří oči, jež nechtějí
nebo nemohou pro mě žít.
Brusinky tvé se zachvějí
a vysloví nahlas to, co já už dávno vím…
ale tys na to přišel až dnes.
V duchu prosím měsíc ať jen sním…
prosím i slunce, zvířata i les!
Vždyť snít o tobě
je vlastně reálnější,
když jsi tak daleko……
Autor Demotivovná Dezorientace, 22.05.2010
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: RešHeNúnHe, kleopatra.sedma, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí