Dnešní den

Dnešní den

Anotace: dnešek je smutný, jak dlouho ještě?? neb musím jít a mě se nechce, asi chci být smutná, jsem taková, že si to přímo užívám

to co je pravé,
již ztratilo svou tvář
to co bylo dříve krásné
prachem se odívá dneškem
to co bylo hravé a dětské
prázdnem je cítit

už zvykla jsem si cítit chlad
necítit radost
tak zaliju si srdce v žal

nadechnu se, vidím tmu
zavřu oči, cítit žal
má duše bolestí se obalila
škoda jen
ta dětská láska si vzala křídla
mou duši smutkem obalila

tak teskno dnes
a zítra nic
nevidím do dálek
nechci dnes nic
jen tiše si suším slzy uroněné
má duše dnes naříká,
tváří dětskou se slza lije
neb nenašla jsem klíč ke štěstí
tak běduji si nad smutkem a bolestí
Autor Meriel, 29.05.2010
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

buď k sobě něžná

29.05.2010 14:14:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Nesmutni,ještě máš spoustu času,klíček ke štěstí najít!Věřím,že jej brzy nalezneš:))

29.05.2010 13:56:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí