Proklínám...

Proklínám...

Anotace: ...sám sebe sám...pouze sám sebe proklínám... :-(

Sbírka: Moje nemoc, Mé já

Zavírám lásku, dostat se dál
nocí tak tesknou jsem kráčíval
hlediště pýchy poznal jsem sám
sám sebe sám proklínám….

Zhasínám světla, necítím hřích
ze tváří mých mizí i smích
rozhraní lásky ztratil jsem sám
sám sebe sám proklínám…

Umírá touha, nechápu cit
roky ztracené chtěl bych obvinit
nesmělost stálá tvoří můj rám
sám sebe sám proklínám…

Píši ti dopis, chybí mu cíl
tam v kůře stromu jsem ho skryl
křičím do ticha, kde je můj flám
sám sebe sám proklínám…
Autor Tom XVI, 02.06.2010
Přečteno 322x
Tipy 11
Poslední tipující: Morsia, Divoženka1, Lorraine, hašlerka, CULIKATÁ, Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně napsané

03.06.2010 10:10:00 | xoxoxo

Suprová. strašně moc se mi líbí a připomíná mi písničku od Janka Ledeckého..Proklínám...=)

03.06.2010 01:31:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí