Bezprizorní

Bezprizorní

Anotace: taková já jsem

Já a liliputí žena
na ružových toaletách
v nenasytnosti podniků

Šklebíme se do zrcadel,
tiskneme se na zdi

Dvě ženy smývající z tváří
barvy jež bez přízvisek
v úpadku zvaném LÁSKA

dokreslují žal
Autor ztracená, 05.06.2010
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí