Na rozloučenou

Na rozloučenou

Anotace: Na rozloučenou

Vyždímán až do sucha,
vyšťaven a prázdný,
hledám kdesi zas a znova
své stříbrné hvězdy.

Odzbrojen až na kůži,
oloupen a chudý,
hledám kdesi zas a znova
své stříbrné hvězdy.

Bez srdce již nelze víc
najít štěstí, lásku, cit.
Zemřu kdesi opomenut,
nechci vidět hvězdy svit.
Autor Paulus Septimus, 07.06.2010
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, ale pěkná

07.06.2010 10:14:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí