motýlí zoufalství

motýlí zoufalství

Anotace: vždycky jsem chtěla být motýlem.. a teď se i tak cítím..

někdo mu utrhl křídla
jak bez nich může žít?
květiny kolem vadnou
/ani by k nim nevzlétl/
z umírajících lístků stékají krůpěje rosy
/ jak si s ním osud pohrává/
teď musí trpět déle, z kapek vláhu sát
/ale proč to dělat? proč bolest prodlužovat?
má přece další možnost – rozhodnout se!/
musí sám nad sebou vynést rozsudek
ztratil vše, co jej dělalo motýlem
slzy ho přemůžou, /chtěl by to jinak/
/ale co je komu do motýlích snů?/

oněměl
ohluchl
plazí se
v zoufalství
Autor dream in emptiness, 10.06.2010
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: JohnyD., Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí