Láska je krutá

Láska je krutá

Anotace: nic víc k tomu nedodám

Miloval jsem dnem i nocí,
byla jsi stále v mé moci.
Nebyla chvíle, kterou bych nemyslel na tebe,
chtěl jsem ti tehdy donést modré z nebe.
Ty jsi však ze všeho měla strach.
Jsem byl pro tebe jenom prach.
Trápím se, že nejsme spolu,
ale přeju ti lásku, znovu.
Nedokážu bez tebe u nic,
nevidím života rub i líc.
Vidím ho již temný už.
Temný jak ve vrahově ruce nůž.
Nůž, který do srdce se zaboří
a skutečné city se najednou vynoří.
Za tenhle "život" si můžu sám.
Otázka zní: Dál žít mám?
Autor freezyb, 15.06.2010
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Skalsky Pavel, Iv
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj, s tou pravou Ti bude tak krásně, že se veškeré pochybnosti rozplynou..

20.07.2010 17:17:00 | Pevya

To jistě máš.Přece se říká-pro jedno kvítí slunce nesvítí.

15.06.2010 08:03:00 | CULIKATÁ

Určitě ! Někde už čeká další.

15.06.2010 01:14:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí