Organismy

Organismy

Anotace: ***prázdno a ticho***

Směšné panoptikum.
Znuděné hrátky těl,
snad z donucení, upocení
lepí se na mou kůži.

Se sliby na rtech,
že neopustí, co milují
páchnou zatuchlinou,
zrazeni vírou.

Neřeknou, co se děje,
jen doufají. Já,
tichá osvoboditelka
unikám.
Autor Simísek, 20.06.2010
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: LucQa, Monica., Sweet KiWi, stmivani.na.lepsi.casy, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí