Mrtvé kapky

Mrtvé kapky

Anotace: krásy přírody z temnějšího pohledu

Zatáhla se obloha,
vzem klesají kapky.
To jen pláčou andělé,
kreslí mokré mapky.

Chodníky stín zavalil,
slyšet chladné ticho,
Svět je mrtvý na pár chvil.
Dívat se, jak tihnou.

Kapky k zemi padají,
mé rty lehce svlažují.
Pletou se mi do vlasů.

Krásu těžko prodají,
výraz na tvář nazují.
Nemají moc času,
vidím mrtvou krásu.
Autor Live to fight, 25.06.2010
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: divoska_jaja, strašidýlko-střapatý, mida
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

me pride ziva

jinac basen se mi libi

11.10.2010 16:47:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí