Odraz

Odraz

Anotace: ..

Zaostávám za světem
a čas mi rychle běží.
Můj pohled je zaslepen,
v mé hlavě ticho leží.

Po špičkách se plížím zády,
otočím se, už jsem tady.
Tady v tomto zatmění,
těsně stojím vedle ní.
Napjatě pozvedávám líc,
zvednu oči a uzřím víc.

V zapomění uvržená celá,
bez mysli a bez toho co kdy chtěla.
Posmutnělá tvář mé krásy,
obklopena mými vlasy.
Netuší co svět jí chystá,
avšak není pesimista.

K obrazu té všednosti
já otáčím se stranou.
Všude spousty radosti
však touhy stále vadnou.
Autor Putovnice, 27.06.2010
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí