Vítr

Vítr

Zas vítr vane špatným směrem
a cesty nikam nevedou
zas zaváté stopy v prachu času
do slepého kruhu mě zavedou

v parných letních dnech
vše umírá na křídlech
s podlomenou duší

nad temnem plající odrazy z kaluží
tančí si - asi něco tuší

dusno před bouří a zbortělé mosty
ke svobodě
vítr odvál do pekel všedních dní
a nevýznamných skutků

do tajných krajů
kde každý přál by si žít
- bez zármutků

avšak pravda je silnější
a za smíchem skrývá se pravá tvář anděla

anděla černého

zas dnes jsem jej viděla
vznášel se pod tíhou svědomí
bál se být při vědomí
a cítit ten nátlak okolí

ty pohledy ze všech koutů světa
- jež raňují

(už bez po - citů)

zas vítr zavál vše špatným směrem

kde jsi, náš anděli?

.......

Přemýšlím nad úvěrem......

....
Autor padající do neznáma, 28.06.2010
Přečteno 284x
Tipy 16
Poslední tipující: Danger, Petbab, jedam, mida, Vlk v rouše, Bíša, Iv, Lenullinka, NikitaNikaT., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není tvá oblíbená černá barva...

26.10.2010 17:43:00 | Danger

Zamyšlenkové s jistou hloubkou a emocemi... nn, žádný úvěr... všecko se v dobré obrátí, ač to nebude nejspíš hned... ten čas, ten neúprosný čas... ten nás hodně ovlivňuje. Neklesej na mysli.

29.06.2010 06:23:00 | NikitaNikaT.

zvláštní,zasmušilé,ale moc hezké a čtivé

28.06.2010 19:55:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí