Neznámá, kdysi krásná...

Neznámá, kdysi krásná...

Anotace: kdo to může být?

Za rozbřesku
v chladné mlze
stojíš kousek přede mnou.

Na tvou šedobílou tvář
čas píše
rekviem.

Zírám do tvých očí
jak v temnou jámu
bezednou

Znásilnili tvoje sny

Jednou je zabiješ
tak jako to oni udělali tvým citům
Už ti nezbyl žádný

Po stovkách probdělých nocí
jsi jen přízrakem
V ranním oparu hledáš skrýš

Kdo vlastně jsi?
Odněkud tě znám

Hodila jsem po tobě kamínkem
a spatřila jsem explozi
střepů špinavého zrcadla
Autor Mareritt, 03.07.2010
Přečteno 297x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, zelená víla, Monica., CULIKATÁ, Matsuyama Tatsuko-chan, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji ...

20.08.2010 13:16:00 | Mareritt

úžasné..

20.08.2010 13:07:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí