důvěra

důvěra

Anotace: (...)však když vás něco žene stále dál ten člověk za to asi vážně stál(...)

Já naivní a slepá byla
asi jsem tomu věřit chtěla
však důvěra je velmi křehká věc
rozpadne se než bys řekl švec

jde sice slepit střípek po střípku
není to však jak vyřezat dítku kolíbku
důvěra se staví znova velmi těžce
a často se člověku už ani nechce

ale někdo to za to přeci stojí
i když se člověk velmi bojí
že všechno se zbortí znova
že vše vybuchne jak supernova

a i když pak všechno správně sedí
ty praskliny už člověk stále vidí
a veselou barvou se to přetřít nedá
až srdce žalem z toho usedá

však když vás něco žene stále dál
ten člověk za to asi vážně stál
ale ani láska věčně stači nebude
a nic než vyhodit střepy už nám nezbude
Autor Adeleide Gregory, 07.07.2010
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Sladkalu, carodejka, Boudicca, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne nadarmo se říká...důvěřuj ale prověřuj.

05.10.2010 19:56:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí