Tak jako...

Tak jako...

Anotace: Ztrácím se...

Tak jako čas bez hodin,
tak jako voda bez pramene,
tak jako louka bez květin,
tak jako srdce bez duše.

Tak jako řádky bez písmen,
tak jako touha zlomená,
tak jako zatoulaný sen,
tak jako láska bez jména,
tak jako slunce bez nebe,
tak já se cítím bez Tebe...
Autor Cherryberrygirl, 08.08.2010
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: ta.cupka., Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí