Naděje nahoře bez

Naděje nahoře bez

Anotace: ...

Koule žhavého plazmatu
mi pod nos bodala ty svý
žlutý žihadla

kýchnu
(čímž dám hlavičku vzduchu)

jako správný rváč zakleju
a znovu si začnu třídit myšlenky
do šanonů pochopení
naděje
naděje nahoře bez

takovej úředníček života
s nonstop pracovní dobou

Cítím se jako svatyně
kde se plive na zem
chci něco dokázat
jenže hlavní vyšetřovatel
na mě nemá čas

já mám času dost
ještě nevím přesně na co
ukaž mi cestu
prstů máš dost

kýchnu bez popudu

možná jsem jen
bez zvuku
zavřel oči

abych neviděl ...

Já chci vidět!
řve srdce

a nebesa se rozestupují
pak zase zatahují

Asi bude chcát
Autor smudlinek, 09.08.2010
Přečteno 248x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, JardaCH, NikitaNikaT., drsnosrstej kokršpaněl, Agniezka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... každej déšť jednou přejde ... jenže někdy za sebou zanechá potopu ...

13.08.2010 08:46:00 | JardaCH

Smutné, bolavé dílko... dobré obraty, velmi originální a za to velké ST!!!

09.08.2010 10:10:00 | NikitaNikaT.

..asi jo.

09.08.2010 09:42:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí