Anděl

Anděl

Anotace: .

Sbírka: Mé já

Jeden anděl, co ho z ráje vyhostili
stopy pláče do duše vryli
ani se moc nesnažili...

Sám chtěl víc, sám chtěl dojít k cíli
už nemá nic, ani víru v síly,
které by jeho chyby napravily...

A tak bezmyšlenkovitě střádá další viny
v ránech bez svědomí z kocoviny...

Kéž by ten anděl
zase svoje křídla našel
a toho ďábla v sobě...
...zapřel...
Autor Tom XVI, 23.08.2010
Přečteno 401x
Tipy 10
Poslední tipující: Divoženka1, Charibeja, Antares, Elisha, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí