Na rozloučenou

Na rozloučenou

Anotace: Píšu pro sebe ,abych se uklidnila.

Víla tě ochranuje,
nedovolí ,aby jsi se ztratila.
Jen moje sny a moje přání,
zůstane nevyplněné.

Na poli před horama,
slunce osvětluje tvojí postavu.
Rybník září a žito se klaní.

Takhle jsem si tě představovala,
ta co vstřebává život
a stojí zády k slunci.
Její sny osvětluje zář nekonečného vesmíru.

A tvoje slzy na mém rameni tam
navždy zůstanou.
Zůstali vypalené a ještě bolí.
Hořká pilulka ,kterou jsem musela spolnout,
mě vždycky bude pálit v krku.

Možná jednou ,až budeme vědět kým jsme.
Snad uvidíme zář toho druhého
a další sůl odstraní jizvy od slz.
Autor Toda, 25.08.2010
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná jednou...

25.08.2010 23:08:00 | Klementine

všichni jsme jedno..jedna obrovská duše..a poznání toho objevení sama sebe v druhých..překonání hranic určených společností..a volně létat životem..a občas nezapomenout snít..

25.08.2010 09:07:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí