Falešná

Falešná

Anotace: nejosobnější výpověď

Sbírka: Skrz obyčejné dny

Pro tebe
obloha z korálků na kouzelný náramek
rozpadla se na pár
usmolených kamenů
do kapek deště
lživá slova
vpila inkoust z husích brků

na stole dvě sklenice
jedna plná vína
druhá vykuchaná zaživa

na monitoru můra
leští si křídla
smáčená nocí
zapomíná na ulice
a petrolejové lucerny
v hrudním koši Jiráska
vzdychá arytmií tmy
zlomená tykadla
babím létem

Paříž usíná šampaňským

smoč rty
můj milý

falešná milenko
dnešní půlnoci
Autor chroust17, 29.08.2010
Přečteno 354x
Tipy 26
Poslední tipující: Jana M., Elisha, CORONATION, labuť, zenge, malá slečna, Krahujec, dream in emptiness, CULIKATÁ, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za mě esté - okouzlující asociace.

14.09.2010 20:34:00 | Elisha

ST z duše Jiráska...

31.08.2010 16:13:00 | zenge

má to atmosféru..

31.08.2010 12:34:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí