Nic není opravdové

Nic není opravdové

Anotace: psaná ve chvíli, kdy mi bylo opravdu dost mizerně..

Nic není opravdové,
jen bolest je skutečná
i láska je jen iluze
hloupá a zbytečná.

V tomto krutém světě,
připadám si ztracená,
jsem tu jen na obtíž,
neschopná a nechtěná.

Smutek drží se mě stále,
vše dobré v zlé se mění
a největší chybou v mém životě,
bylo zřejmě moje narození.
Autor Charibeja, 14.09.2010
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: E., Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To tedy určitě nééé!

14.09.2010 18:18:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí