Mrtvá inteligence

Mrtvá inteligence

Anotace: Jak to asi bude?

Když se zamyslím nad tímhle světem,
myslím že se všichni hodně pletem.
Celej svět je moc a moc složitej,
a tak proč by měl být život dožitej?
Nechci se stát filosofem světa,
ale každej má snad právo veta.
Nevím proč bych nemohl dnes umřít,
ne!oni mne nechají radši na posteli toužit.
Plno lidí na tomhle světě mají smrtelný nemoce,
tak proč je nedat do černý kremace?
Vždyť oni to sami chtěj,
ale ono to holt nejde prej.
Pořád ležej na svím lůžku,
tak už sakra nabijte pušku.
Lidi se pořád dál a dál trápěj,
ale přitom nikdo neřekne "chápej!"
Autor Luk, 08.01.2006
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

ježe co s tím člověk nadělá? k tomuhle by se skvěle hodil muj sloh na téma možnosti jedince. obsahuje jedno slovo: nejsou. dostala sem za pět. ale že odbočuju od tématu - svět je zlej, lidi umíraj každym dnem a přitom by chtěli žít. a ti, co umřít toužej prostě nemůžou. nejde to. nechápu dnešní svět

08.11.2007 22:00:00 | Mišpule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí