V dešti

V dešti

Anotace: není přeci z cukru...

S příchodem podzimu
stával v dešti
s kloboukem smeknutým
mokrému dni,
tvářil se jako by
dostal pěstí,
prý jeho úsměv
nosí štěstí.

V koupelně řezal si
večer žíly,
s nikým by slova
nepromluvil,
ani snad kdyby ho
múzy zpily,
ani snad kdyby ho
holí bili.

Byl by se nebránil
ani stětí,
jen kdyby lidé
pochopili,
jak každá kapka
k zemi letí,
počítá kolik
lásky dal jí

než odešla mu
bez deštníku
ta nejkrásnější
dívka z cukru.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 20.09.2010
Přečteno 250x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, Gabrielle, Alfie, Vlk v rouše, jedam, CULIKATÁ, slečna.závist, E.deN, Psavec, malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milý :)

20.09.2010 19:49:00 | slečna.závist

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí