Doživotní trest

Doživotní trest

Anotace: vlastního vězení

Snad lásky jsem si dost nevážil,
tak zasloužím doživotní trest,
srdce jsem pohřbil,
skrz veškerou bolest.

A hlavně zklamání,
samota mě k šílenství dohání...

prázdná slova od ní a od ní..

Jsem tu jen já sám ve světě demence, co nepochopím,
s rozbouraným srdcem se už nikomu nehodím.

A kdo by ještě o mě stál,
celé tělo i duši bych dal,
klidně ať v náručí mě zadusí,
jen až do konce se mnou být musí.

Nevím čím jsem se stal,
a tahle doba se mi hnusí,
jsem ten co z bolesti řval,
a teď už jen v prázdnotě prosí..

Jen ať to všechno skončí,
a nic se se mnou už nezačíná,
jsem ten co se pořád loučí,
nádoba až na dno prázdná.

Tak ostřím nože bych přes žíly kreslil,
že chtěl jsem jen milovat a chvíli jsem žil,
ať jsou má ústa zase němá,
některé věci člověk asi říkat nemá.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 25.09.2010
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, Jiná, Petbab, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm dobrá depka...:)))

22.10.2010 18:49:00 | la loba

mám uvnitř svoji Amazonku, řeku která bere z duše všechno špatné.. nezadržitelný proud, jemuž nelze odporovat.. taky Tvé bolesti ať bere pryč, dál.. a dál.. a dál

25.09.2010 11:13:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí