***plamínky...

***plamínky...

Anotace: ***

*
Zhasl mi plamínek na duší mé?
Že se tak zalyká,chřadne a hyne.
Kdy přestal plápolat,kdy přestal hřát
Nevím kdo odpoví,koho se ptát.
*
V očích ty plamínky stěží jsou znát,
Ted slza se slzou si chtějí hrát.
Jen při tom snění je z plamínku plamen,
Pak na duši hřeje jak z rozpálených kamen.
*
při ranním svitu, když procitnu v den,
můj plamen zhasl, byl to jen sen.
Snila jsem o štěstí a lásce vyznání,
Sen už je pryč,zůstalo zklamání.
*
Plamínek malinký na duši plápolá,
Zůstává naděje,snad láska zavolá.
pak jednou procitnu v náručí tvém,
já holka bláhová,byl to jen sen…
Autor kokyno, 06.10.2010
Přečteno 372x
Tipy 18
Poslední tipující: tato22, Gabrielle, hašlerka, dream in emptiness, Dedillope, la loba, modrá..., labuť, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nejak.. ST

06.10.2010 18:24:00 | dream in emptiness

Koky...
i sny se někdy splní.

06.10.2010 13:16:00 | Květka Š.

Bolavá, smutná,krásně napsaná.

06.10.2010 13:13:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí