Prázdnota

Prázdnota

Anotace: Ten pocit prázdnoty zná každý z nás...

Sbírka: Básně

Už Ti nemá co dát.
Zvláštní stav.
Nic jsi si od něj nevzal,
a on Ti už opravdu nemá co dát.

Je to prázdnota jako dopitá láhev, kterou někdo vyhodil.
Chceš probudit své city ale ony už nejsou.
Teď už víš, co je prázdno?

Ano.
Ten jediný pocit mi zůstal.
Autor Orryones, 08.10.2010
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: bird225, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí