Strádání

Strádání

Anotace: Ukázka druhé strany tváře

už zbyly jen holé stěny
v koupelně trocha pěny
mi připomínají světlou minulost
přes řeku jménem Láska most

i když slyším zvuky bytí lidského
chybí mi kus srdce mého, urvaného
urvaného lidmi vzdálenými i blízkými
s emocemi, pochybami i nechutně mrzkými

uvnitř jsem tak prázdný, umírající
s maskou na tváři úsměv ukazující
prázdný jako mé pokoje bez něhy a radosti
plní se věcmi z temnoty, nenávistí a zlostí
Autor MRF, 10.10.2010
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: bird225
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

popsal si i moje pocity =( a moc vystižně

10.10.2010 20:38:00 | Désolé

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí