Prý mě má rád

Prý mě má rád

Anotace: ... přišla jsem na to před chvílí ... a tohle je první impuls ...

Prý mě má rád,
tak, jako nikoho v životě
a proto po nocích jiným píše …
Prý mě má rád
a ty holka bláznivá,
seď a buď tiše!
Prý mě má rád
tak, jak to nečekal …
Proto pár dnů beze mne radši vzdal …
Prý mě má rád
a co prý já vím,
slova pálí jako konopí,
za ním jde taky dým.
Prý mě má rád
a já nevím, hloupá, co to je
na slovo skoupá nemaje pokoje
se vám vyznávám …
Autor Mersii, 13.10.2010
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květko, kdyby bylo všechno tak jednoduchý...

14.10.2010 15:12:00 | Mersii

..tak měj ho taky ráda
ale jako kamaráda..

14.10.2010 09:25:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí