Sám v pokoji

Sám v pokoji

Anotace: ...

Sám v pokoji, sedím osamocen,
říkám si , proč je život takový, tak krutý,
Jsem chorý? Jsem snad nemocen?

Hodina uběhla a já stále sedím,
snažím se zhluboka dýchat,
ale nemůžu, nemůžu přestat krev z pusy kýchat.

Další hodina pryč a únava mě shání,
vtom zjevuje se kdosi, co se radit mi snaží.
Bojuj, nenech se, ty to zvládneš, radí.
Přitom on sám je tak malý, ale mě to nevadí.

Náhle uvědomuji si, nejsem v žádném pokoji, ale na bojišti,
raněn a neschopen hnout se,
ten kdosi byl sám Bůh, co se snažil mi pomoci,
ale neuspěl, stejně jako já na bojišti.

Nikdo na obzoru, Pomoc! křičím,
důvod proč jsem tady je neznámý,
brečím.

Poslední chvilky života zbývají mi.

Proč je život takový, tak krutý.
Proč je život takový, tak
Autor Jef, 15.10.2010
Přečteno 265x
Tipy 9
Poslední tipující: Mbonita, bird225, Niky88, carodejka, CULIKATÁ, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechno je v lidech příteli, hezky si napsal své pocity, jsou spontální. Doufám že dlouho sám nezůstaneš a vyrazíš si někam s kamarády se pobavit, zatančit si a pokochat se krásnými děvčaty...úsměv. Líbilo se mě to.))

16.10.2010 11:51:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí