Otec A. J.

Otec A. J.

Anotace: ...

Není to vidět
přesto ti to drápem
rozetne srdce

nemá to zápach
přesto to cítíš
v každém mrazení

včera tak silný
dnes neudržíš
její fotku

a další vteřina
silou věčné bolesti
ti drtí mozek

Veškeré vjemy
se slévají v celek
co tě trhá na kusy

dávíš se přítomností
prosíš minulost
o vysvobozující dávku

ale vzpomínkoví dealeři
byli vyhnáni
mocnějším gangem

V žilách ti koluje
neředěná bolest
žiješ jen proto

aby ses dozvěděl ...

Snad Tě najdou, holčičko
Autor smudlinek, 21.10.2010
Přečteno 239x
Tipy 9
Poslední tipující: Žqáry, STIMPRE, Javavia, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí