...........

...........

Anotace: .......

.


ztěžklé listí k zemi se snáší
za radostmi tiše se práší

když

v pár slovech rozplyne se
všechno co ještě ani den neodnese
na barevných plachtách zbloudilých lodiček
z papíru

v pocitech nešitých na míru
tak letmo proletí myšlenky temnotou
do zad zabodnou zapomnění na víru

a chyba za chybou
ke dnu oceánu stahuje
každého

kdo lidi kolem sebe
nadevše miluje

v kajutách bez klíčů
každý z nás bloudí

těžké je mít na srdci balvan
a v očích ostnatý drát
na ústech otázku

a snažit se hrát

nevinnou hru
na den s nocí
myslet jen na výhru
a přitom v jistotě
usínat

že
stejně
odejdem
bez pomoci

v ztroskotaných loďkách
z denního tisku

s datem 22.10. 2010

....

možná
že ani není brzy....

....
Autor padající do neznáma, 22.10.2010
Přečteno 322x
Tipy 23
Poslední tipující: James Libustka, Bíša, Danger, A. V. Nýmand, Mbonita, Psavec, labuť, Niky88, Jiná, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná včera, možná dnes
můžem padat,můžem se i vznést.
Ztěžklé listí nový vítr rozfouká
tak jako den a noc si svoji píseň brouká.
Prostě po bouřce vždy musí vijít sluníčko
tak snad uculí se Tvoje líčko a nastane růst podlomených koutků :-)

26.10.2010 17:21:00 | Danger

slovo ´možná´ je vzácné. Umožňuje.. se rozhodnout. Lépe i hůř. Když nevím, co je líp a co hůř? Neudělám hloupost. Hloupost je.. - vybrat si špatně

23.10.2010 12:55:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí