O možnostech

O možnostech

Anotace: ...

Jsme taková
podivná pouťová atrakce
co se pořád točí kolem
sluneční sukně
pod kterou musí být
pořádný horko

miliardy párů očí
mrká na tuhle jízdu
vyděšeně
obdivně
hladově ...

Mě točení nedělá
moc dobře
jenže vystoupit
se mi nechce

i když ... ne ... nechce

Vlastně je tady fajn
sice jsem nedávno
přišel o svůj vesmír
chybí mi hvězdy
jenže co uděláš
s černou dírou
bez možnosti výběru

ji prostě přijmeš

Že vždycky je na výběr?

Nevybíravým odseknutím
tě s tímhle pošlu do zadiny
někdy je druhá možnost
jen ..... opilý dvojče
co zvrací variantu

a s ním já nechci nic mít
Autor smudlinek, 26.10.2010
Přečteno 297x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, Psavec, WhiteSkull, Mbonita, Zasr. romantik, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí