Hledá se anděl

Hledá se anděl

Anotace: když se ztratí váš anděl..

Někde jsem ztratila
Strážnýho anděla,
Někam se zatoulal,
Neštěstí rozpoutal.

Kam to jen odletěl,
Když mé slzy neviděl?
Asi někam jinam
A já se tu vyhybám minám.

S prachem tvých křídel,
Odletěl i můj poslední přítel.
Bez tvých ochraných perutí
Mě každá smůla pohltí.

Prosím vrať se mi zpět,
Než zhroutí se celý svět.
Čekám bosá na prahu,
Už dávno ztratila jsem odvahu.

Přileť zase k nám,
A zahoj tu ten šrám.
Koukej se vrátit anděli,
Což nevidíš jak už jsem v prdeli?
Autor Doubleeny, 09.11.2010
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: Angela Valley
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí