Kam

Kam

Anotace: takhle jednou při hodině Občanky...

Kam ztratily se šťastné chvíle,
kdy nám bylo krásně.
Z černé stalo se vše bílé,
já byla plná vášně.

A svět svítil radostí,
nebe bylo modré.
Život ten byl bez strastí,
v duši city dobré.

Odešlo to spolu s létem,
vzalo si to spoustu lásky.
Temnota letí světem,
na čele zas nové vrásky.

Šedé dny teď po nějaký čas,
smutek na našich tvářích.
Dny bez letních krás,
pořád mi moc scházíš.
Autor Leonkaaa, 19.11.2010
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: Demotivovná Dezorientace, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí