Behave like a madman

Behave like a madman

Anotace: pár dní před psaním reparátu.

Cítím se jako rozumu zbavená,
Proč nedokážu udržet emoce zpátky?
Náznak, a hned jsem zčervená.
odejít někam, zadními vrátky.

Proč když už jsem našla přátele,
mě Bůh vystavuje utrpení?
a tváří se na mě kysele,
ruce si mnouce. Tak nad to vážně není.

Viď dědo, bavíš se?
život můj, nestojí za tu snahu?
proč u těch, co nezaslouží si to, snažíš se?
a nás hodné válíš v prachu?

Spravedlnost? Jen prázdné slovo!
Prázdné a zbytečné.
Autor Gringer, 28.11.2010
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má někdy zpoždění, ale dostaví se... snad

19.12.2010 23:01:00 | Kapka

Spravedlnosti na světě moc není
stále věřím, že se to jednou změní.

28.11.2010 19:15:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí