Uprostřed

Uprostřed

Uprostřed skal
zoufalá stojí
zázrak se stal
přesto se bojí
uprostřed tmy
na dosah hory
měla své sny
stále se ji v hlavě rojí
chtěla ho milovat
celá se mu dát
chtěla se ho dotýkat
chtěla aby i on jí měl rád
spolu se radovat
něhou se přiopít
v horách se milovat
tak blízko si být
zbyl ji jen smutek a žal
uprostřed skal
pláče dál
zbyl ji jen smutek a strach
touha a láska
na protilehlých miskách vah
hluboko v nitru se třásla
měla tak blízko svou lásku
pak osud zakročil
přestřihl pásku
uprostřed skal
zoufalá stojí
sama sebe se bojí
Přečteno 268x
Tipy 19
Poslední tipující: Helena Lovecká, Gabrielle, nejsembásník, teniska, Jean89, labuť, Daniel Osbourne, hašlerka, Psavec, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí